Weight Loss Challenge – Hari Ketiga dan Keempat

Hari ketiga – Kantoi, hari minggu buat kerja berat plus melayan anak-anak tak sihat, suap diorg taknak makan, sy yg ngap… uwaaaaaaaaaaaaaaaa, baru 2 hari tak makan nasik, rindu… opsssssssssss, badan dah mula rasa ringan..

Hari keempat – Keinsafan menjelma, harini amik nasik jugak utk lunch, tp minum ptg tu buat smoothies oat (3 sudu besar, kembangkan dgn air pns terlebih dahulu) + tomato + glucolin glucose blackcurrant (selalu sy guna madu, tp since masih ada ubat antibiotik tonsil utk dihabiskan, so takleh makan madu, tu yg guna glucose utk rasa manis, madu lebih sedap).. Mmg kenyang sampai mlm… Tgh mlm, join en somi mkn roti bakar, kantoiiiiiii!!! takleh jadi ni, sy perlukan sesuatu yg lebih power… Esok nak beli Cinch..

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>