Weight Loss Challenge (Phase 2) – 26/5/2013 – 31/5/2013

Tempoh masa ni sy berada di GZ, China. Di sini saya akan buat banyak aktiviti fizikal (berjalan), so sy decide utk makan Alfalfa untuk membantu pembakaran. Cinch tak bawak ke sana.

Banyak berjalan jangan cakap la, sunburn hitam legam muka, dengan cuaca “Summer” yg sama panas membahang seperti Malaysia, peluh keluar dengan kadar maksimum. Saya sangat yakin Alfalfa  tu boost sistem badan saya. Cuma di rumah saya jarang ambil Alfalfa sbb tak tahan panas (kurang air masak). Most of time mmg saya dengan uniform Jubah, so lencun la. Air masak sentiasa di tangan. Saya ambil 5 bji Alfalfa lepas lunch, dan 4 biji Ostematrix sebelum tidur (utk elak migrain attack, cuaca panas). Pola pemakanan kat sana, nasik siang malam, makanan berminyak. Saya juga banyak makan buah kat sana, sbb takde jajan nak mengunyah. hihihi

Proudly announced, sy hilang 3kg dalam tempoh ni.. Balik Malaysia mcm lupa diri jap tgk makanan tanah tumpah darahku, tp mengingatkan diri betapa susahnya nak hilang KG, sy bertahan… semoga dpt maintain..

So, kesimpulannya, sape yg sanggup exercise (at least jogging), anda boleh bergantung pada Alfalfa utk membakar lemak DEGIL.. (‘,”)

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>